FaniMani verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat FaniMani verkkokauppaa. Tilatessaan tuotteita FaniManin verkkokaupasta käyttäjä sitoutuu näihin ehtoihin.

Yhteystiedot:

Rahankeräys FaniMani Oy

Y-tunnus: 2299983-9

Sähköposti: info@fanimani.fi

Puhelin: 040 9005023

Asiointi verkkokaupassa:

Voit tehdä ostoksia verkkokaupassa, mikäli olet yli 18-vuotias. Tehtyäsi tilauksen ja hyväksyttyäsi tilaus- ja toimitusehdot, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen.

Tilaaja on itse vastuussa oman tilinsä ja salasanansa käytöstä ja niiden huolellisesta säilyttämisestä. Tilaaja sitoutuu antamaan tilauksen yhteydessä oikeat tiedot.

Maksutavat

Maksaminen tapahtuu verkkokaupan kassalla ja siirtyy "Viimeistele tilaus" -napin painamisen jälkeen valitsemasi maksutavan sivustolle.

Asiakkaiden käytettävissä olevat maksutavat:

  • Visa ja Mastercard
  • Suomalaiset verkkopankit
  • Klarna -lasku (ja osamaksu)
  • Ennakkotilisiirto

FaniManin verkkokaupassa kaikki maksuyhteydet on suojattu SLL -salauksin.

Kaikki luottokorttimaksut varmennetaan ja mikäli varmennus ei onnistu, FaniManin varaa oikeuden tilauksen hylkäämiseen. FaniMani ei säilytä luottokorttitietoja omassa tietojärjestelmässä vaan ne käsitellään ja säilytetään Luottokunnan järjestelmässä.

Verkkopankkimaksua varten tarvitset pankkisi antamat käyttäjätunnukset.

Hinnat

Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron. Mikäli tuote on selvästi hinnoteltu väärin ja jos voidaan olettaa asiakkakkaan ymmärtävän tuotteen olevan väärin hinnoteltu, tuotetta ei toimiteta tilauksesta huolimatta kyseiseen hintaan. Väärinhinnottelun sattuessa FaniMani on velvoitettu ilmoittamaan tuotteen tilanneelle asiakkaalle välittömättömasti.

Hintoihin lisätään toimituskulut kassalla.

Toimitustavat / -kulut (Suomessa)

  • Postipaketti 6,90 €

Emme toimita tuotteita Ahvenanmaalle emmekä Suomen rajojen ulkopuolelle.

Toimitusaika

Toimitusaika on 5-7 arkipäivä. Tuotteet voidaan toimittaa useassa eri erässä.

Mikäli tuotteen toimitus viivästyy huomattavasti ilmoitetusta, FaniManin asiakaspalvelu ottaa yhteyttä tilaajaan tilauksen yhteydessä annetun sähköpostin kautta. FaniMani varaa oikeuden toimittaa samaan aikaan tilatut tuotteet tarvittaessa erikseen.

FaniMani pidättää oikeuden evätä tilaus tarvittaessa. Tälläisessä tapauksessa maksu palautetaan tilaajalle 14 päivän kuluessa.

Tuotepalautukset ja -vaihdot

Kaikilla verkkokauppamme tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus lähetyksen vastaanottamisesta. Tuotepakkaus tulee olla myyntikelpoinen. Loppuunmyyntituotteissa koko tilattu erä tulee palautaa. Osaa erästä ei siis voi palauttaa.

Palautettaessa asiakas maksaa palauttamisesta aiheutuneet postikulut kokonaisuudessaan (myös pakkaaminen on palautuksen lähettäjän vastuulla). 

Kaikissa tuotepalauksissa ilmoittakaa palautuksesta FaniManin asiakaspalveluun sähköpostitse: info@fanimani.fi. Palautusosoite on Rahankeräys FaniMani Oy, Kimmonkatu 1b, 20540 Turku.

Palautuksessa hyvitämme maksamanne tuotteen hinnan 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palautettavan tuotteen. 

HUOM! Paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus. Noutamattomista lahetyksistä perimme 15 euron korvauksen.

Ylivoimainen este - Force Majeure

FaniMani ei vastaa viivästyksestä tai vahingosta, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole voinut kohtuudella ennakoida tai jonka seurauksia se se ei voi välttää. Tällaiseksi ylivoimaiseksi esteeksi (force majeure) katsotaan esim. tuotteen poistuminen tai loppuminen tavarantoimittajalta tai valmistajalta, häiriöt kuljetuksissa, alihankkijoilla, laitteissa, ohjelmistoissa, selaimessa tai verkkoyhteydessä, tulipalot, työtaistelutoimenpiteet, sodat, luonnonkatastrofit, viranomaisten väliintulot.

Vastuut

FaniMani ei vastaa välillisistä vahingoista elleivät ne aiheudu tahallisesta rikkomuksesta tai törkeästä huolimattomuudesta.

Sovellettava laki ja mahdolliset riitatilanteet

Nämä ehdot on laadittu Suomen lakia noudattaen. Myyjän ja ostajan väliseen sopimukseen liittyvät erimielisyydet, ellei erimielisyyksiä pystytä ratkaisemaan osapuolten välisin neuvotteluin, ratkaistaan myyjän kotipaikan yleisessä alioikeudessa.