Myyntivinkit varainhankintaan

Jokainen tarvitsee hammasharjoja ja ne ovat oleellinen osa terveyttä ja hyvinvointia. Asiakkaalle voikin muistuttaa, että hammasharja on hyvä vaihtaa kolmen kuukauden välein ja että nyt on helppo laittaa koko perheen hammasharjat kerralla kuntoon.

Kotimaiset Hammaskeijun ksylitolipastillit ovat erittäin suosittuja lapsiperheissä ja isosta pussista riittää pitemmäksikin aikaa. Hammasharjat ja ksylitolipastillit niin suun hyvinvointi on kunnossa!

Uskalla myydä ja kysyä; kertoa kaikille, että keräätte rahaa myymällä FaniManin tuotteita. Laittakaa sana kiertämään, facebook on hyvä apu tässä. Kerro kaikille, että myytte näitä tuotteita esim. Salibandy pojat -10 joukkueen turnausmatkaa varten, ja että tuotteita voi tilata sinulta tiettyyn päivään asti.

Myös whatsappia ja instagramia sekä sähköpostia on helppo hyödyntää ja laittaa sana kiertämään teidän myyntikampanjastanne.

Kenelle myyn:

  • Mummut, vaarit ja muut sukulaiset:

He ostavat mielellään teiltä, koska haluavat tukea teidän joukkuettanne tai luokkaanne.

  • Ovelta ovelle:

Naapurit ja tutut asuinalueellanne haluavat varmasti tukea teitä kun kuulevat, että mihin rahat käytetään. Kannattaa mainita, että keräätte rahaa esim. luokkaretkeä tai pelireissua varten. Ovelta ovelle myytäessä on hyvä liikkua vähintään parittain ja olla kohtelias. Muistakaa sanoa "hyvää iltaa/päivää, kertoa selvästi mitä myytte ja mihin tarkoitukseen, sekä lopuksi aina kiittää tuesta, vaikkei kauppoja syntyisikään. Muista, että edustat kouluasi/seuraasi.

  • Työpaikoilla:

Vanhempien ja tuttavien työpaikoilla on helppo myydä hyvälaatuisia ja normaalihintaisia tuotteita, koska lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukeminen on lähes jokaisen sydäntä lähellä. Lasten harrastustoiminnan tukemisesta tulee ostajalle hyvä mieli. Panostus ei loppujen lopuksi ole suuri ajatellen sitä, että rahat menee hyvään tarkoitukseen.

  • Paikalliset yrittäjät:

Varsinkin pienimmillä paikkakunnilla paikalliset yrittäjät tukevat mielellään paikallisia urheilujoukkueita ja kouluja. Kävele rohkeasti sisään kampaamoon, kiinteistönvälitystoimistoon, hierojalle yms. Usein yrittäjä ajattelee, että pienellä tuella voi olla myös hänelle suuri merkitys: kun vanhemmat seuraavaksi miettivät esim. kuka myisi heidän talonsa, kenelle hierojalle menisi... hyvin suuri mahdollisuus on, että joukkuetta tukenut yrittäjä tulee mieleen.

  • Kappalemyynti:

Voitte myös myydä hammasharjoja (suositushinta 2,50 €/kpl), toffeetankoja (suositushinta 3€/kpl), jolloin ostokynnys madaltuu, esimerkiksi myyjäisissä, turnauksissa.

Motivointi

Pitäkää mielessä yhteinen tavoitteenne/unelmanne, mitä varten keräätte rahaa. Ja tavoitetta/unelmaanne kannattaa hyödyntää myös myyntitilanteessa; kerro ostajalle minkä hyväksi saadut varat käytetään. Esim. keräämme rahaa luokamme luokkaretkeä varten, joka tehdään x paikkaan.

Asettakaa ryhmällenne jokin yhteinen myyntitavoite kullekin myyntikampanjalle, niin tiedätte, kuinka paljon vielä tarvitsee myydä, jotta saatte x summan rahaa.

Rahan kerääminen on erilaista yhdessäoloa kuin koulussa, harjoituksissa tai peleissä oleminen. Yhdessä ansaittu raha kasvattaa joukkueen tai luokan yhteishenkeä ja tavoitteen saavuttaminen yhdessä tehden on palkitsevaa.

Varainkeräys FaniManin kautta on hauskaa ja palkitsevaa!

Asiakaspalvelu

Puhelin 040 7788 362

Sähköposti info@fanimani.fi

Seuraa meitä:

Facebook

Instagram

Tilaa uutiskirjeemme

-Pystyt varainkeruun aallonharjalla-